tiistai 25. huhtikuuta 2017

Mikä juttu tää on?

Tästä se ajatus sitten lähti:
Myydään tarpeettomana kuvassa olevat elintarvikkeet eniten tarjoavalle. 
Kisoihin kaksi viikkoa. Eilen tein vielä painonvetoon sopivaa kauppalistaa. Tänään kevätasvaltilla annoin yllyttää itseni kääntämään painonvedon toiseen suuntaan 😳
Ihmiskokeena raskaaseen sarjaan.
No en mä noita oikeesti myy. Kahden viikon päästä tartten niitä enemmän kuin koskaan :P
Ei hitto. Alanko mä nyt pitään blogia.

#lisäpainoleuanveto





Parin päivän harkinnan jälkeen: alan.
Koska: viime kisoihin vedin painoa muutaman kilon alas, ja kivasti löytyi ohjeita googlesta. Mutta ylöspäin - kyllä on hiljaista. Niinpä jaan tässä yhtä kokemusta ja mielelläni otan vastaan vinkkejä ja kannustustakin :)

Kuukauden mittainen painokikkailuprojekti kehonpainon nostamisesta ja laskemisesta sieltä alas. Yllätyksekseni ja varsinkin muiden yllätykseksi päätin kisata lisäpainoleuanvedon SM-kisoissa yli 70 kg sarjassa.
 
Alkoi 22.4.17, kisat 6.5. Lupaan kertoa kuulumiset ainakin sen kuukauden, eli 22.5. asti, jolloin toivottavasti nähdään tämän kehoprojektin toinen onnistuminen.

Huom!! Kaikki tässä blogissa käsitellyt jutut perustuvat omaan kokemukseen (otannalla 1), netistä kaivettuun (useimmiten tarkastamattomaan) tietoon tai ihan vaan mutuun (tiedän, mutta en muista mistä tai miten tai miksi). Mikä toimii mulle ei ehkä toimi sulle ja toisin päin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti