torstai 27. huhtikuuta 2017

Mitä tänään syötäisiin

Naisen paino. Joissakin - ilmeisen harvoissa tapauksissa - sitä saa kysellä, ainakin silloin kun se on tavoitteen mukaisesti laskenut tai noussut. Itse olen huomannut, että kun paino on muutaman kerran ollut julkisesti netissä, niin siitä tulee arkipäiväistä. Ja jos joku ilmaisee kiinnostusta leuanvedossa kilpailemiseen, niin ensimmäiset kysymykset kunnon jälkeen on poikkeuksetta "paljon sä painat?" ja "miten vanha sä oot?" Saattaa kesken keskustelun paikalle tulleesta vaikuttaa tahdittomalta..

Tämä prokkis alkoi lauantaina aamupainosta 63,7. Kreatiinit ja normaalisuolat palasivat käyttöön saman tien. Illan tankkauksella sain painon jo sunnuntaiksi nousemaan hiukan. Ja sunnuntain huoletta syömisen jälkeen vaaka näytti maanantaina 63,5. Noinhan se toimii. Keho, ihan miten sattuu, epäloogisesti.

Miksi kaikki on niin saippuaa,
vaahtokarkit alkaa janottaan

Ei ole bulkkaus helppoa. Aamupalan kun tuplaa, niin lounas helposti unohtuu. Tänään opin katsomaan ruoka-ajan kellosta kehon kuuntelun sijaan.
Nyt on torstai, viides päivä menossa, aamupaino 64,4. Syön aivan tolkuttomasti, tai ainakin tänään söin. 14200 kJ, kaloreina se on 3400 kcal. Pysyäkseni saman kokoisena kuin nyt mun pitäisi syödä noin kymppitonni, eli 2400 kcal.
Kirjasin, kauhee homma, paljon isompi kuin painoa pudotettaessa 😆 Nyt sattui sellainen päivä taulukoitavaksi, että töissä oli surkeat eväät, eikä kotonakaan ollut mitään valmiiksi tehtyä ruokaa. Proteiinipatukoita/jauheita ei yleensä mene kolmea päivässä, ja ainakin toinen ruoka on normaalisti jotain muuta kuin äitien tekemää. Eikä tämän projektin ajalle enää synttäreitäkään osu. Eikä näillä keleillä terassillekaan tartte lähteä.. Ihan noin suuriin energiamääriin en pääse, enkä tähtääkään joka päivä.
Tänään se näytti kutakuinkin tältä. Mämmiä ei saanut Finelin ohjelmassa valittua sokerittomaksi. Ja mikäs ruokapäiväkirja sellainen olisi, josta ei vähän ohi söisi; pari palaa omenaa ja pari sipsiä.
(Edit: aamupaino seuraavana aamuna 65 kg)


Vertailun vuoksi yhden päivän sapuskat ajalta, jolloin pudotin painoa yksi päivä. Eikä tuollakaan määrällä tarvinnut kovin nälässä olla.



Liikuntaa tänään tavanomaiset 2 tuntia, tunti koiran kusetusta ja tunti metallin ja läskilihasseoksen nostelua. Leuanvedon osalta treenejä pitäisi keventää huonoon aikaan kasvavaan energiamäärään nähden, virtaa olisi 😊 Tänään kolmosia 15 kilolla, kakkosia 20 kilolla ja muutama räjähtävä veto 5 kilolla päälle. 

Treenin päälle palautusjuomaa. Ei ollut shakerissa sitä ristikkoa 😋




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti